Osmaniye'de yerel seçim hazırlıkları hız kesmeden devam ederken, Demokrat Parti'nin Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk, Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Murtaza Güzel'in seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Açılış törenine yoğun bir katılımın olduğu görülürken, Aktürk ve Güzel, mahalle sakinleri ve partililerle bir araya geldi. Açılış konuşmasında Aktürk, mahalle halkına seslenerek, yerel yönetimde iş birliği ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

Muhtar Murtaza Güzel ise, mahalle sakinlerine daha etkin bir iletişim ve hizmet sunabilmek adına seçim irtibat bürosunun önemine değindi. Güzel, Aktürk'e desteklerinden dolayı teşekkür ederken, birlikte çalışarak mahallelerinin daha yaşanabilir bir yer olması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
Aktürk, seçim irtibat bürosu açılışında mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek çözüm odaklı yaklaşımlarını ortaya koydu ve yerel yönetimde şeffaf, katılımcı bir anlayışı benimseyeceklerini vurguladı.

AK Parti, Kızılcahamam'da İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Düzenleyecek AK Parti, Kızılcahamam'da İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Düzenleyecek

Demokrat Parti Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk ve Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Murtaza Güzel'in gerçekleştirdiği seçim irtibat bürosu açılışı, mahalle sakinlerinin ve partililerin katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleşti.
 

Editör: Resul Özdil