Metin Külünk: "Yeni Tehdit Dalgasıyla Karşı Karşıyayız" Metin Külünk: "Yeni Tehdit Dalgasıyla Karşı Karşıyayız"

Kaya, Osmaniye'nin kalkınması ve gelişmesi için kararlılıkla çalıştıklarını ifade etti.
Mimar Ceren Kaya, yaptığı açıklamada, "Liyakatli şeffaf belediyecilik için işimiz gücümüz Osmaniye" diyerek, göreve geldikleri günden itibaren Osmaniye'nin sorunlarını çözmek ve ilerlemesine katkı sağlamak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini dile getirdi. Kaya, belediyenin her adımında şeffaflık ilkesini ön planda tutarak, halkın katılımını ve güvenini sağlamaya odaklandıklarını belirtti.
Chp Osmaniye Belediye Meclis Üyesi Mimar Ceren Kaya'dan Liyakat Ve Şeffaflık Vurgusu (1)CHP Osmaniye Belediye Meclis Üyesi olarak göreve başlamasının ardından, Mimar Ceren Kaya'nın öncelikli hedeflerinden birinin Osmaniye'nin kültürel ve tarihi mirasını korumak ve yaşatmak olduğu biliniyor. Kaya, şehrin kimliğini koruyarak, sürdürülebilir bir kent yaşamı için çaba harcadıklarını vurguladı.
Chp Osmaniye Belediye Meclis Üyesi Mimar Ceren Kaya'dan Liyakat Ve Şeffaflık Vurgusu (2)Kaya'nın belediye meclis üyeliği sürecindeki aktif ve etkili çalışmaları, Osmaniye'nin yerel yönetiminde önemli bir role sahip olacağını gösteriyor. Liyakat ve şeffaflık ilkelerinden taviz vermeden, halkın beklentilerini karşılamak ve şehrin geleceğini şekillendirmek adına çaba sarf eden Mimar Ceren Kaya, Osmaniye için umut vaat eden bir isim olarak öne çıkıyor.

Editör: Ersin ŞİMŞEK