Bursa'da 31 Mart yerel seçimlerinde, köyünde tüm evleri boyama vaadiyle seçime giren muhtar adayı büyük bir zafer elde etti. İkamet ettiği köyde, 25 ev, bir okul ve 2 süt evini boyayarak seçim öncesinde dikkatleri üzerine çeken Necati Eren, seçmenlerin büyük ilgisini kazandı.Eren'in boyama sözü verdiği evler, Bursa'nın ilçe merkezine 10 kilometre mesafedeki 250 haneli ve 420 nüfuslu mahallede bulunuyor.

Burdur'da marketten gıda hırsızlığı yaptıkları gerekçesiyle 2 zanlı tutuklandı Burdur'da marketten gıda hırsızlığı yaptıkları gerekçesiyle 2 zanlı tutuklandı

  Kendi imkanlarıyla tedarik ettiği boyalarla mahalle halkının evlerinin dış cephelerini boyayan Eren, seçilmesi halinde bu çalışmalara devam edeceğini belirtti.Muhtar adayı, doğup büyüdüğü Bodrum ilçesindeki renkli evlerden esinlenerek köyünü güzelleştirmek için yola çıktığını ve köyünde boyanmamış ev bırakmayı amaçladıklarını ifade etti. Eren, seçim sürecinde her gün 3 ev boyadığını ve seçim sonrasında da vaadini yerine getirmek için kalan evleri boyamaya devam edeceğini söyledi.

   31 Mart seçimlerinde köy nüfusunun yarısından fazlasının oyunu alan Necati Eren, diğer iki muhtar adayını geride bırakarak zafer kazandı. Muhtarlık mazbatasını almadan çalışmalarına devam eden Eren, seçimden sonra da evleri boyamaya devam ederek vaadini yerine getirdi.Eren, köy sokaklarını gezip evlerin eksiklerini tespit ettiği gibi, köy camisinin dış cephesini de boyayarak halkın takdirini kazandı. Kendisine verilen desteğin önemini vurgulayan Eren, halkla iç içe olmanın ve verilen sözleri tutmanın önemine dikkat çekti.

Editör: Fatma Hakkoymaz Şimşek