Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki bir iş yerinde yaşanan acı bir kaza sonucu, Suriye uyruklu işçi Abdullah H. hayatını kaybetti. Forklift kullanırken aracın devrilmesiyle meydana gelen olayda, işçinin altında kalarak feci şekilde can verdiği belirlendi.

Kaza, Çeltikköy Mahallesi Yeniyol Caddesi'nde bulunan bir iş yerinde gerçekleşti. Günlük işçi olarak çalışan Abdullah H., forklift kullanırken aracın yan yatması sonucu ağır yaralandı. Olayı gören diğer işçilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Opel, Frontera'nın dünya tanıtımı için İstanbul'u tercih etti Opel, Frontera'nın dünya tanıtımı için İstanbul'u tercih etti

Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Abdullah H.'nin olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi. Cansız bedeni Bursa Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Forklift kazasıyla ilgili olarak yetkililer, iş güvenliği tedbirlerinin ve eğitimlerin önemine bir kez daha vurgu yaparken, soruşturmanın detayları merakla bekleniyor.