Osmaniye’nin Düziçi ilçesine bağlı Böcekli Belde Belediye Başkanı İbrahim Çerçi, yakın zamanda Bahçe Belediye Başkanı Zeynel Mete Kadıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında her iki belediye başkanı, ilçeleri ve beldeleri ile ilgili güncel projeler, ihtiyaçlar ve işbirliği konularında kapsamlı istişarelerde bulundu.
Başkan Çerçi, yaptığı açıklamada, “Kıymetli Bahçe Belediye Başkanımız Sn. Zeynel Mete Kadıoğlu’nu makamında ziyaret ettik. İlçemiz ve beldemiz hakkında istişarede bulunduk. Birliğimizin gücüyle, kıymetli Başkanımızla her daim omuz omuza, canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Ziyarette iki belediye başkanı, özellikle Böcekli ve Bahçe ilçelerinin ortak sorunları, altyapı projeleri, sosyal ve kültürel etkinlikler ile yerel kalkınma çalışmalarını ele aldı. Bu görüşmelerin, hem belde hem de ilçe halkının yaşam kalitesini artıracak işbirlikleri için önemli bir fırsat olduğu vurgulandı.
Başkanlar ayrıca, geleceğe yönelik projelerde birlikte hareket etmenin ve yerel yönetimler arasında dayanışmayı güçlendirmenin önemine dikkat çekti. Vatandaşların yaşam standardını yükseltmek ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla ortak çalışmaların önümüzdeki dönemde de devam edeceği belirtildi.
Ziyaretin ardından Başkan Çerçi ve Başkan Kadıoğlu, fotoğraf çekimiyle buluşmayı ölümsüzleştirirken, toplantının verimli geçtiği ve iki belediye arasında güçlü bir işbirliği köprüsü kurulduğu gözlemlendi.




