Hatay'da Gençlik Festivali'nde Gülden konser verdi Hatay'da Gençlik Festivali'nde Gülden konser verdi

Biçer'in mesajında şu ifadeler yer aldı: "18 Mart Çanakkale Zaferi, Türk milletinin birlik ve beraberlik ruhunun, vatan sevgisinin, cesaret ve fedakarlığının en önemli simgelerinden biridir. Bu şanlı zafer, milletimizin varoluş mücadelesi ve bağımsızlık inancının en güçlü kanıtıdır. Türk milleti, Çanakkale'de verdiği destansı mücadele ile tarihe altın harflerle yazılmıştır."

Whatsapp Image 2024 03 14 At 10.24.10 (1)Çanakkale Zaferi'nin, Türk milletinin vatan ve bayrak sevgisi uğruna gösterdiği fedakarlıkların bir nişanesi olduğunu belirten Biçer, şehitleri rahmetle anarken gazilere de minnet duygularını iletti. Mesajında ayrıca, Çanakkale Zaferi'nin Türk milletinin birlik ve beraberlik ruhunu perçinlediğini, düşmana karşı gösterilen kararlılık ve direnişin, milletin tarih boyunca sergilediği en büyük kahramanlık örneklerinden biri olduğunu vurguladı.

Biçer “Türk milletinin, Çanakkale'de verdiği destansı mücadele ile tarihe altın harflerle yazılmıştırBiçer, mesajını şu sözlerle tamamladı: "Bugün, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, milletçe birlik ve beraberlik içinde olduğumuzun, Türkiye'nin güçlü yarınlarına olan inancımızın bir kez daha altını çiziyoruz. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Çanakkale Zaferi'nin büyük önemini bir kez daha hatırlayarak, milletimizin birlik ve beraberlik içinde daha nice zaferlere imza atacağına inancımız tamdır."

Çanakkale'nin 109. Yıl Dönümünde Şehitleri Anma Ve Deniz Zaferi (1)Çanakkale'nin 109. Yıl Dönümünde Kahramanlık Ve Şehitleri Anma Türk Milletinin Bağımsızlık Destanı

Editör: Resul Özdil