Böcekli Belediye Başkanı İbrahim Çerçi, Yeşilyurt Mahallesi’nde açılan dikiş-nakış kursunu ziyaret ederek kursiyerlerle kahvaltı yaptı.

Bakan Fidan’dan İki Önemli İkili Görüşme!
Bakan Fidan’dan İki Önemli İkili Görüşme!
İçeriği Görüntüle

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Hayat Boyu Öğrenme programı kapsamında Böcekli Beldesi Yeşilyurt Mahallesi'nde düzenlenen dikiş-nakış kursu, Belediye Başkanı İbrahim Çerçi'nin ziyaretiyle daha da anlam kazandı. Kursiyerlerle bir araya gelen Başkan Çerçi, sabah kahvaltısında katılımcıların taleplerini dinledi ve el emeği göz nuru çalışmalarını inceledi.

Böcekli Nakış

“Hayat Boyu Öğrenmenin En Güzel Örneği”

Kurs ortamında samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Çerçi, “Hayat boyu öğrenmenin en güzel örneği burada sergileniyor,” diyerek eğitimin her yaşta ve her koşulda önemli olduğunu vurguladı.

Özay Davarcı ve Kursiyerlere Teşekkür

Misafirperverliklerinden dolayı kurs eğitmeni Özay Davarcı’ya ve katılımcı kadınlara teşekkür eden Başkan Çerçi, “Hediyeleri ve içten karşılamaları için kıymetli ablalarıma minnettarım,” dedi.

Muhabir: Ersin ŞİMŞEK