Başkan Çenet’ten Sosyal Medya Gelirini Paylaşma Çağrısı

Osmaniyeliler Dikkat 40 Bin TL Banka Kartına Ödenecek
Osmaniyeliler Dikkat 40 Bin TL Banka Kartına Ödenecek
İçeriği Görüntüle

Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Çenet, Facebook üzerinden elde edilen içerik gelirlerinin gençlerle paylaşılacağını duyurdu.

Paylaşımında, Facebook’un profesyonel pano istatistiklerini gösteren bir ekran görüntüsüne yer veren Başkan Çenet, son 90 günde yaklaşık 501,77 dolar gelir elde edildiğini belirtti. Çenet, “Sevgili gençler, sizler bizi takip ediyorsunuz. Facebook bunu bize gelir olarak yazıyor. Bu para aslında sizin paranız. İsim ve iletişimlerinizi bize yazın. Çekilişle dört gencimize 5.000’er bin lira ödeyelim.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çenet’in bu açıklaması, sosyal medya takipçileri arasında büyük ilgi gördü. Gençlerin dijital platformlardaki katkısının vurgulandığı paylaşım, yerel yönetimlerin sosyal medya gelirlerini topluma yansıtma konusunda dikkat çekici bir örnek olarak değerlendirildi.

Muhabir: Mert Çelik