Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmalarıyla başlayan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği "Gölgeler ve Suretler" adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım attı. Kısa sürede televizyon ve sinema dünyasında önemli projelerde yer alarak büyük çıkış yakalayan Ergüçlü, şu anda Türkiye'nin en önemli ve popüler oyuncularından biri olarak dikkat çekiyor.

Genç yaşta tiyatro ile tanışan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği "Gölgeler ve Suretler" filmiyle sinema dünyasında adını duyurdu. "Kuzey Güney" dizisinde canlandırdığı "Simay Canay" karakteri ile televizyon izleyicisinin dikkatini çeken Ergüçlü, ardından birbirinden başarılı projelerde yer aldı.

Ergüçlü, bugüne kadar 10 sinema filmi, 15 TV dizisi ve bir tiyatro oyununda rol alarak çeşitli karakterlere hayat verdi. Oyunculuğundaki başarısı, aldığı 5 En İyi Kadın Oyuncu ödülüyle de taçlandı.

Buğdayda hasat yaklaştı, fiyat bekleniyor Buğdayda hasat yaklaştı, fiyat bekleniyor

Ülkemizin genç ve yetenekli oyuncularından biri olarak öne çıkan Hazar Ergüçlü, kariyerindeki bu başarı grafiğiyle gelecekte de adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Editör: Ertuğrul Salih Çimen