Bahçe Belediye Başkanı Zeynel Mete Kadıoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. yıl dönümünde düzenlenen programda aziz şehitlerimizi ve kahraman ecdadımızı rahmet, minnet ve şükranla andı.

Bahçe’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı2Şehitlikte gerçekleştirilen tören, çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Program kapsamında Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu, dualarla şehitlerin ruhlarına niyazda bulunuldu.

Bahçe’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı3Ardından şehitlerin kabirlerine karanfiller bırakılarak aziz hatıraları yad edildi.

Bahçe’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı4

Törenin devamında İlçe Kaymakamlığı’nda bir araya gelinerek, bu büyük zaferin anlamı ve bizlere bıraktığı kutlu miras bir kez daha hatırlandı.

Bahçe’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı5Başkan Kadıoğlu yaptığı açıklamada, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan uğruna canını feda eden tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Bahçe’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı6Program, şehitler için yapılan dualar ve protokol ile vatandaşların bayram coşkusunu paylaşmasıyla sona erdi.

Bahçe’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı7

Bahçe’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı8

Muhabir: Enes şimşek