Eğitimde Yükseliş Projesi kapsamında düzenlenen 5. Kazanım Değerlendirme Sınavı, Bahçe ilçesinde gerçekleştirildi. İlçe Kaymakamlığı, Bahçe Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle yapılan sınava 2.500 öğrenci katıldı.
Eğitimde İş Birliği ve Başarı
Belediye, kaymakamlık ve eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen sınav, öğrencilerin akademik gelişimlerini ölçmek ve eğitimde kaliteyi artırmak amacıyla yapılıyor. 5. sınavın tamamlanmasıyla ilçedeki öğrencilerin başarı düzeyi daha net bir şekilde gözlemlenmiş oldu.

Başkan Kadıoğlu’ndan Açıklama
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Bahçe Belediye Başkanı Zeynel Mete Kadıoğlu, eğitimin seviyesini hep birlikte daha ileriye taşımayı hedeflediklerini belirtti. Kadıoğlu, “Çocuklarımızın hayallerine ve hedeflerine ulaşmaları için destek olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Öğrenciler İçin Motivasyon
Sınavların düzenli olarak devam edeceğini vurgulayan yetkililer, öğrencilerin akademik başarılarını artırmayı ve eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için projeyi sürdüreceklerini açıkladı.




