31 Mart seçimleri süreci devam ederken  Bağımsız Türkiye Partisi, Osmaniye Belediye Başkan Adayı olarak Alparslan Kaya'yı açıkladı.

Parti Genel Merkezi, sosyal medya üzerinden yapılan duyuruda, Kaya'nın Osmaniye Merkez İlçe Belediye Başkan Adaylığına seçilmesini kutlayarak, "Osmaniye Merkez İlçemize hizmet edebilme yolunda kendisine başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Belediye Başkan Adayı Alparslan Kaya, yaptığı açıklamada teşekkürlerini sunarak, "Şahsıma gösterilen teveccüh, gösterdiğiniz sevgi ve en önemlisi duyduğunuz güvenden ötürü öncelikle Sayın Genel Başkanımız Hüseyin Baş’a, özveri ile gece gündüz demeden çalışan beyefendi ve hanımefendilere çok çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi'nin Osmaniye Belediye Başkan Adayı Alparslan Kaya, Yola Çıkıyor!Bağımsız Türkiye Partisi, Osmaniye Belediye Başkan Adayı olarak Alparslan Kaya “Şahsıma gösterilen teveccüh, gösterdiğiniz sevgi ve en önemlisi de duyduğunuz güvenden ötürü öncelikle Sayın Genel Başkanımız Hüseyin Baş’a, özveri ile gece gündüz demeden çalışan beyefendi ve hanımefendilere çok çok teşekkür ediyorum. Allah’ın izni ile bana verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım.Partimizin davasını,kurucumuz Rahmetli Haydar  Baş’ın bizlere bıraktığı şekilde hak yoldan hiç bir koşul altında ayrılmadan canla başla çalışıp anlatacağız. Beraberinde Genel Başkanımız Sayın Hüseyin Baş’ında sürekli altını çizdiği doğrultuda, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün söylemi ile Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir sözlerini yüreğimize adeta kazıyarak bu kutsal davaya sahip çıkıp, ülkemiz üzerinde olabildiğince her alanda yetki ve söz sahibi olup bu güzel vatana hizmet edip gelecek neslimize müreffeh, huzur dolu, modern bir ülke sunacağız” şeklinde konuştu.

Bağımsız Türkiye Partisi'nin Osmaniye Belediye Başkan adayı Alparslan Kaya,  davaya sahip çıkarak, ülkeyi müreffeh, huzur dolu ve modern bir geleceğe taşıma sözü verdi.

 Seçim sürecinde halkın teveccühünü kazanmak için yoğun bir şekilde çalışacaklarını ifade eden Kaya, sevgi ve saygılarıyla Osmaniye'ye hizmet etmeye hazırlandığını belirtti.

Alparslan Kaya, 1978 yılında Osmaniye'de dünyaya gelmiş, eğitim hayatını Osmaniye'de tamamlamış ve 25 yıldır otomobil sektöründe ticari hayatına devam etmektedir. Kentin köklü isimlerinden olan Kaya, evli ve üç çocuk babasıdır.

Editör: Resul Özdil