İhsan Gedik: "Türker İnanoğlu bizim babamızdı" İhsan Gedik: "Türker İnanoğlu bizim babamızdı"

Ancak, dizinin gerçek bir hikayeden uyarlandığı iddiaları, tartışmalara neden oldu. Martha karakterini canlandıran ve takıntılı tacizciyi oynayan Jessica Gunning'in gerçek hayattaki kimliği, Fiona Harvey olarak açıklandı ve Harvey, Netflix'e dava açacağını duyurdu.

Fiona Harvey, Scottish Sun gazetesine verdiği röportajda, dizinin gerçek bir hikayeden esinlendiğinin belirtilmesinden sonra ölüm tehditleri aldığını ve bu durumun sürdürülemez olduğunu ifade etti. Harvey, "İnsanlar muhtemelen benim bir seri katil olduğumu söyleyecekler. Bu böyle devam edemez. Onlara hesap soracağım" dedi.

Baby Reindeer Dizisinin Gerçek Hayattaki Taciz Faili İddiası Netflix'e Dava Açılıyor! (1)Kendisinin yetkin bir avukat olduğunu belirten Harvey, davasını kendi başına yürüteceğini ve "Okulumda en başarılı öğrenciydim. Fotografik bir hafızam var ve büyük dosyaları hatırlayabiliyorum" şeklinde konuştu.

Bu iddiaların yanı sıra, Harvey'in daha önce İskoçya'nın önde gelen iki siyasetçisini taciz etmekle suçlanmış olması da dikkat çekiyor.

Baby Reindeer Dizisinin Gerçek Hayattaki Taciz Faili İddiası Netflix'e Dava Açılıyor! (2)Netflix'in popüler dizisi Baby Reindeer'ın gerçek hayattaki 'taciz faili' olduğu iddia edilen Fiona Harvey'in açıklamaları ve dava süreci, dizinin etkisi ve gerçek hayat arasındaki ince çizgiyi tartışmaya açıyor.

Editör: Resul Özdil