Bir dönemin popüler oyuncusu ve mankeni Aysun Kayacı, yıllar sonra yeniden objektiflere takıldı. “Doktorlar” dizisindeki Kader karakteriyle hafızalarda yer eden ve “Benim oyumla çobanın oyu bir mi?” çıkışıyla gündem olan Kayacı, 2012’de iş insanı Efe Kapancı ile evlenerek Londra’ya taşınmıştı.
Londra’da Sakin Bir Hayat
Evliliğinin ardından sosyal medyadan ve ekranlardan uzak bir yaşamı tercih eden Kayacı, uzun süredir medyada yer almıyordu. Yılda birkaç kez Türkiye’ye tatil için gelen ünlü isim, gözlerden uzak yaşamını Londra’da sürdürüyor.
Bodrum Tatilinde Ortaya Çıktı
Gazeteci Hakan Kanburoğlu’nun paylaştığı görüntülere göre Aysun Kayacı, şu sıralar Bodrum’da tatilde. Yıllar sonra ilk kez bu kadar net görüntülenen Kayacı’nın son hali dikkat çekti.

Ünlü isim, hâlâ sık sık hatırlatılan sözleri ve unutulmaz dizi performansıyla izleyicilerin hafızasındaki yerini koruyor.





