Altın, yatırımcıların gözdesi olmaya devam ederken, fiyatları dalgalı seyir izliyor. İslam Memiş'in yaptığı açıklamalara göre, önümüzdeki dönemde altın fiyatlarında önemli hareketlenmeler yaşanabilir.

Taşıt kredisi borçlanmaları arttı Taşıt kredisi borçlanmaları arttı

AltınMemiş, ons altın fiyatlarında ciddi bir yükseliş beklentisi olduğunu ancak öncesinde sert bir düşüş yaşanabileceğini belirtiyor. Ons altın için 2200 doların üzerinde alım yapılmayacağını ifade eden Memiş, fiyatların 145 dolar civarında düşebileceğini öngörüyor. Bu düşüşün gram altın/TL fiyatlarına da olumsuz etki yapabileceğini vurguluyor.

Borsa AltınAynı şekilde, Memiş'e göre gram altın da önce düşüş yaşayacak ve sonrasında yükselişe geçecek. Özellikle son 2 haftadır bu konuda uyarılarda bulunan Memiş, 2125 dolar seviyesinin kritik bir destek olduğunu vurguluyor. Ons altın fiyatlarındaki düşüşlerin altın alacaklar için bir alım fırsatı olabileceğini söylüyor.

Altın 3Bu haber yatırım tavsiyesi içermemektedir. Uzman görüşlerinden derlenmiş olup, yatırım kararlarınızı kendi analizleriniz ve danışmanlarınızın önerileri doğrultusunda vermeniz önemlidir.

Muhabir: Resul Özdil