Bekirhan Uyutmaz Kına Merasimine Katıldı
Osmaniye'nin Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, ÖRGE ve ÖZAY ailelerinin düzenlediği kına merasimine katılarak Esma ve Nurullah çiftinin mutluluğuna ortak oldu.
Yoğun katılımla gerçekleşen programda ailelerle bir araya gelen Uyutmaz, genç çifti tebrik ederek yeni hayatlarında sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu.
Genç Çifte Mutluluk Dilekleri
Kına merasiminin ardından paylaşımda bulunan Bekirhan Uyutmaz, Esma ve Nurullah çiftine ömür boyu mutluluk diledi.
Uyutmaz mesajında, "Rabbim attıkları bu güzel adımı bereketiyle taçlandırsın, genç çiftimize ömür boyu sağlık, mutluluk ve iki cihan saadeti diliyor, ailelerini gönülden tebrik ediyorum." ifadelerine yer verdi.
Toprakkale'de Sosyal Programlara Katılım Sürüyor
Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz'ın ilçede düzenlenen düğün, kına ve çeşitli sosyal programlara katılarak vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ettiği belirtildi.
Bu tür organizasyonların toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğine dikkat çekilirken, ailelerin en mutlu günlerinde yanlarında olmanın önemine vurgu yapıldı.



