Yayla sakinleriyle buluşan Gülsoy, vatandaşların elektrik sorununu çözme sözü vermiş ve bu vaadini 2024 yılı haziran ayı başında yerine getirmişti.

Ak Parti Milletvekili Seydi Gülsoy, Hacı Dağı Fenk Yaylası'na Elektrik Müjdesini Verdi (3)Yayla Ziyaretinde Verilen Söz

Milletvekili Gülsoy, Fenk Yaylası ziyaretinde yayla sakinlerinin taleplerini dinledi. Sakinlerin en büyük sıkıntısı olan elektrik sorununa hızlı bir çözüm bulmak amacıyla yetkili kurumlarla hemen iletişime geçildi. Gülsoy, "Hemşehrilerimizin sıkıntılarını çözmek üzere anında yetkili kurumlarımız ile iletişime geçmemiz sonucu, 2024 yılı haziran başında elektriğe kavuşturacağımız sözünü vermiştik" dedi.

Verilen Söz Yerine Getirildi

Milletvekili Seydi Gülsoy, verdikleri sözü tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Hamdolsun ne söz vermiş isek bugün yerine getirdik" dedi. Gülsoy, Aziz Hemşehrilerimize dünde bugünde ne söz vermiş isek tek tek yerine getireceğiz" diyerek, vatandaşlara verdikleri tüm sözlerin arkasında duracaklarını vurguladı.

Ak Parti Milletvekili Seydi Gülsoy, Hacı Dağı Fenk Yaylası'na Elektrik Müjdesini Verdi (2)Yayla Sakinlerinden Teşekkür

Fenk Yaylası sakinleri, elektrik sorunlarının çözülmesiyle büyük bir rahatlama yaşadıklarını belirterek, Milletvekili Gülsoy ve emeği geçen tüm yetkililere teşekkür etti. Yayla sakinleri, uzun zamandır bekledikleri bu hizmetin hayata geçirilmesiyle yaşam standartlarının önemli ölçüde arttığını ifade ettiler.

Ak Parti Milletvekili Seydi Gülsoy, Hacı Dağı Fenk Yaylası'na Elektrik Müjdesini Verdi (5)-1Hizmetler Devam Edecek

Gençlik Merkezi’nde yaz eğlencesi Gençlik Merkezi’nde yaz eğlencesi

AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, Fenk Yaylası'nda yapılan bu önemli hizmetin ardından, bölge halkının ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların devam edeceğini belirtti. Gülsoy, "Aziz hemşehrilerimiz için çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz. İhtiyaç duyulan tüm hizmetleri en kısa sürede hayata geçirmek için kararlılıkla çalışıyoruz" dedi.

Editör: Resul Özdil