Ak Parti heyeti, belediye başkanının yeni dönemde göreve başlaması dolayısıyla bir araya gelerek desteklerini ve başarı dileklerini iletmek amacıyla ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette, Osmaniye'nin geleceği ve gelişimi için işbirliği ve koordinasyonun önemi vurgulanırken, belediye başkanı Çenet'e yeni görevinde başarılar dileyerek, desteklerini sunan Ak Parti heyeti, şehrin daha da ileriye taşınması için birlikte çalışacaklarını ifade ettiler.

Ak Parti Heyeti, Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet'i Ziyaret Etti (2)Belediye başkanı Çenet ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ak Parti heyetine teşekkür etti ve işbirliği içinde şehrin kalkınması ve halkın refahının artması için çalışacaklarını belirtti.

Türkiye, Dünya Basın Özgürlüğü Endeksi'nde 158. Sıraya Geriledi Türkiye, Dünya Basın Özgürlüğü Endeksi'nde 158. Sıraya Geriledi

Bu ziyaret, siyasi partiler arasındaki işbirliği ve dayanışmanın önemini vurgularken, Osmaniye'nin gelişimi ve ilerlemesi için yapılan ortak çabalara da dikkat çekiyor.

Editör: Mustafa Düzenli