Adana'da Seyhan Nehri'ne giren genç kayboldu Adana'da Seyhan Nehri'ne giren genç kayboldu

Toplantı, 4 Mayıs Cumartesi günü başlayan temaslar kapsamında gerçekleştirildi ve 5 Mayıs Pazar günü Noxinn Deluxe Otel'de medya sektörünün sorunları ve son gelişmeler üzerine yapılan bir toplantıyla sona erdi. Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Gülebak'ın da katıldığı toplantıda, medya sektörünün mevcut durumu ve geleceği üzerine önemli görüşmeler yapıldı.

Agf ToplantiAGF'nin toplantısında konuşan Tahir Gülebak, Basın İlan Kurumu'nun medya kuruluşlarının menfaatleri, yasal düzenlemelerin uygulanması ve işbirliği konularında önemli adımlar attığını belirtti. Gülebak, yapılan çalışmaların medya sektörünün iyileştirilmesine yönelik olduğunu vurgulayarak, önümüzdeki dönemde alınacak kararlarla ilgili bilgi verdi.

Toplantıya AGF yönetimi ve çeşitli illerden cemiyet başkanları katıldı. Alanya Medya Zirvesi TGK Dış İlişkiler Koordinatörü ve AGF Onursal Başkanı Mevlüt Yeni, AGF Genel Başkan Vekili ve Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, AGF Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, AGF Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Gazeteciler Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nihat Mazmanoğlu, AGF Genel Başkan Yardımcısı ve Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel, AGF Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin İnternet Gazeteciler Başkanı Abdulvahap Şehitoğlu, AGF Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Arslan Deveboynu, AGF Genel Sekreteri Abdulkadir Kalender, AGF Mali İşler Sekreteri Akdeniz Gazete Sahipleri Derneği Başkanı Ahmet Duran Yenigün, AGF Yönetim Kurulu üyeleri İlyas Bayraktar ve Ersin Şimşek' gibi isimlerin de katılımıyla gerçekleşen toplantıda, medya sektöründeki mevcut sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Toplantının yaklaşık 4 saat sürdüğü belirtilirken, AGF'nin 2024 yılı çalışma programının da ele alındığı ifade edildi. Toplantının ardından AGC Başkanı ve AGF Genel Başkanı, toplantıya katılan Gülebak ve cemiyet başkanlarına teşekkür ederek sözlerine başladı.

Akdeniz Gazeteciler FederasyonuAGC'nin yönetim kurulu ve toplantıların yapıldığı Noxinn Deluxe Otel yönetimine teşekkür eden Coşkun, federasyonun gelecekteki çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Tahir Gulebak Gaye CoşkunAyrıca, AGF Yönetim Kurulu toplantısı öncesinde Alanya'da AGC 2023 yılı Medya Başarı Ödülleri Yarışması Jüri değerlendirme toplantısı da gerçekleştirildi.

Agf Yönetim Kurulu Alanya'da Toplandı Medya Sektöründe Önemli Gelişmeler Tartışıldı

AGC Başkanı Coşkun, jüri toplantısında yarışmaya katılan eserlerin değerlendirildiğini ve sonuçların önümüzdeki hafta açıklanacağını duyurdu. 

Editör: Resul Özdil