Hatay, İskenderun (İHA) - Hatay’ın İskenderun ilçesinde, depremzede kuaför Emre Can Çelebi, engelli bireyleri hiçbir ücret talep etmeden tıraş ederek büyük bir iyilik örneği sergiledi.
Depremzede Kuaförün Gönülleri Kazanan Etkinliği
Hatay’da yaşanan depremin ardından düzenlenen etkinlikler, bölgedeki yaraları sarmaya devam ediyor. İskenderun’da faaliyet gösteren 'Engelliyim Engel Tanımam Derneği' tarafından düzenlenen etkinlikte, kuaför Emre Can Çelebi, engelli bireylerin saç ve sakal bakımlarını ücretsiz gerçekleştirdi. Etkinlik, özel bireylerin bir araya gelerek vakit geçirmesine olanak sağladı.
Kuaför Emre Can Çelebi'nin Açıklamaları
Çelebi, "Bu projede yer almak bizim için çok anlamlıydı. Özel bireylerin saçlarını kesmek, onlarla vakit geçirmek bir iş değil, adeta bir mola gibiydi. Dörtyol’dan İskenderun’a geldik ve deniz kenarında, çimlerin üzerinde çok güzel bir ortamda saç kesimlerini gerçekleştirdik. Bu fırsatı bize tanıyan herkese teşekkür ederiz," dedi.
Dernek Başkanı Kamil Göçmen'in Görüşleri
Engelliyim Engel Tanımam Derneği Başkanı Kamil Göçmen, etkinliğin engelli bireylerde yarattığı mutluluğu şu sözlerle ifade etti: "Sabahın erken saatlerinden itibaren yüzlerinde bir mutluluk vardı. Kuaför Emre Bey ve ekibinin onları tıraş edecek olmasından dolayı çok heyecanlıydılar. Bu mutluluğu onlara yaşattığı için Emre Bey’e ve ekibine çok teşekkür ederim."
Etkinliğe Katılanların Görüşleri
Tıraş olan özel bireylerden 21 yaşındaki Abdulkadir Soydaş, mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi: "Emre Çelebi abime çok teşekkür ediyorum. Tıraşımı ve sohbetlerini çok beğendim. Berber abilerime teşekkür ederim."