Eşinin Geç Kapı Açması Şüphe Uyandırdı, Arkadaşını Bıçakladı

Adana, Seyhan ilçesi Gülpınar Mahallesi'nde yaşanan dehşet verici olay, 22 Nisan günü saat 12.00 sıralarında gerçekleşti. Suriye uyruklu Ahmed el-Melhem, öğle yemeği için evine döndüğünde, eşi S.Ç.'nin kapıyı alışılmadık şekilde geç açması üzerine şüphelenerek evi aramaya başladı. Mutfakta, eşiyle daha önce görüşmemesi konusunda uyardığı arkadaşı Memduh S.'yi tezgahın altında saklanırken buldu. Ani bir öfkeyle Memduh S.'yi bacak ve kalçasından bıçaklayan el-Melhem, olay yerinde polis tarafından gözaltına alındı.

Kapı Geç Açılınca Cinnet Geçirdi: Arkadaşı Bıçaklandı

Eşi ve arkadaşı arasındaki sürekli telefon görüşmelerinden rahatsız olan el-Melhem, daha önce ikisine de ilişkilerini kesmeleri yönünde uyarıda bulunmuştu.

Osmaniye'de sağanak, hayatı olumsuz etkiledi Osmaniye'de sağanak, hayatı olumsuz etkiledi

Eşi kapıyı açtığında sadece tişört giymiş olduğunu ve iç çamaşırı giymediğini fark eden el-Melhem, bu durumdan şüphelenmiş ve mutfakta arkadaşı Memduh S.'yi bulmuştu.

adana olay eşinin arkadaşını bıçakladı

El-Melhem'in bıçaklama sonucu yaralanan Memduh S., Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı ve hayati tehlikesi olmadığı bildirildi.

Adana'da Bir Evin Mutfak Tezgahında Yakalanan Şüpheli Tutuklandı

Polis ve sağlık ekipleri, ihbar üzerine derhal olay yerine sevk edildi ve bıçaklama olayına karışan Ahmed el-Melhem, bıçakla birlikte yakalandı. Yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Memduh S.'nin durumu stabil, Ahmed el-Melhem ise adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Ersin ŞİMŞEK