Düziçi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü "Memleket İstasyonu" adlı tiyatro oyununu öğrencilerle buluşturdu. Düziçi kültür merkezinde sahnelenmesi beklenen, yoğun ilgi nedeniyle Pazartesi pazarında tek seans oynanan "Memleket İstasyonu" adlı tiyatro oyunu 30 Nisan Salı akşamı gerçekleşti. Haluk Işık tarafından yazılan, Metin Karaman tarafından yönetilen İstanbul Tiyatro Balans oyuncuları tarafından sahnelenen, Memleket İstasyonu tiyatro oyunu Düziçililerden öğrencilerden tam not aldı.
Ülkesinin kaçırmaması gereken trenleriyle, bindirilmeye çalışan trenleri arasında derdi olan bir oyun. 30 Ağustos’ta, 9 Eylül’de, 23 Nisan’da kalkan trenlerden yana olan, bu olağanüstü yolcuları düşündürmeyi hedefleyen içtenlikli bir çağrı olan Memleket İstasyonu oyunu trajıkmik bir dille Düziçililere anlatıldı. 
Yıllar önce de aynı tiyatro gösterisi Düziçi'nde sergilenmiş vefat edenlerin yerine, yeni oyuncuların eklenmesiyle tekrar Düziçililerle buluştu. Gösteriye Düziçi belediye başkan vekili Kemal YEŞİL, Böcekli belediye başkanı Doğan ÖZTÜRK, CHP Osmaniye il genel meclis üyesi Hasan ÇOBAN, CHP düziçi ilçe başkanı mustafa şen katıldı. Haber: Ersin Şimşek