ZONGULDAK’TA DENİZE GİRMEK YASAKLANDI
Zonguldak Valiliği, kent genelinde önümüzdeki günlerde etkili olması beklenen elverişsiz hava ve deniz şartları nedeniyle yeni bir tedbir aldı.
Özellikle denizde yaşanabilecek boğulma ve benzeri olumsuzlukların önüne geçilmesi amacıyla il genelindeki plaj ve sahillerde denize girişler geçici olarak yasaklandı.
YASAK 4 GÜN SÜRECEK
Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre denize girme yasağı 13 Ağustos Perşembe günü başlayacak ve 16 Ağustos Pazar günü sona erecek.
Buna göre Zonguldak'ta 13, 14, 15 ve 16 Ağustos 2026 tarihlerinde denize girmek yasak olacak.
Yasağın il genelindeki tüm plaj ve sahilleri kapsadığı belirtildi.
VALİLİKTEN VATANDAŞLARA UYARI
Valilik, alınan kararın vatandaşların can güvenliğini korumaya yönelik olduğunu belirterek, vatandaşlardan yasağa ve güvenlik uyarılarına hassasiyetle uymalarını istedi.
Olumsuz hava ve deniz koşullarının etkisini yitirmesinin ardından yasağın sona ermesiyle birlikte denize girişlerin yeniden serbest bırakılması bekleniyor.


