Zafer Partisi Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Arınç Ulaştır, yeni yönetimi kutlamak amacıyla Osmaniye Sevdalıları Derneği'ne (OSD) bir ziyaret gerçekleştirdi.

Buluşmada, dernek başkanı Ahmet Haşim Örtlek, yardımcısı İskender Anıl ve diğer yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan Ulaştır, Osmaniye'nin geleceğine dair önemli meseleleri masaya yatırdı.

Zafer Partisi'nin yerel ve ulusal düzeydeki politik vizyonunu paylaşan Ulaştır, aynı zamanda Osmaniye'nin deprem süreçleri ve siyasi hareketliliği hakkında bilgiler sundu. Görüşme, şehrin karşılaştığı meydan okumalar ve bu sorunlara yönelik çözüm yollarının tartışılması ile devam etti.

Ulaştır, “Osmaniye için ne yapabiliriz?” sorusunu merkeze alarak, yerel sorunlara yönelik çözüm önerileri ve stratejik yaklaşımlar konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Whatsapp Image 2024 01 23 At 17.35.58

Zafer Partisi Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Arınç Ulaştır'ın Osmaniye Sevdalıları Derneği'ne (OSD) yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Dernek Başkanı Ahmet Haşim Örtlek, tüm siyasi partilere kapılarının açık olduğunu vurguladı. Örtlek, amaçlarının Osmaniye'yi daha ileri taşımak olduğuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: “Osmaniye'nin kalkınması ve refahı için partiler üstü bir yaklaşım sergilemek istiyoruz. Siyasi görüş ayrımı gözetmeksizin, şehrimizin geleceği için el ele vermek zorundayız,”

Bu ziyaret, şehrin geleceğini şekillendirmede sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin iş birliğinin önemini bir kez daha vurguladı.

Whatsapp Image 2024 01 23 At 17.35.58 (1)

Editör: Mustafa Düzenli