Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Medyascope Yayın Yönetmeni Ruşen Çakır’a konuk oldu. Özdağ, yayında gelen bir soruya istinaden, partisinin Osmaniye adayı A. Atakan Ertuğ’dan Övgü ile bahsetti.

Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Özdağ, mevcut düzen partilerini protesto edenlerin Zafer Partisi’ne geldiğini vurguladı, “Düzen partilerinin dışında üçüncü seçenek arayanlar Zafer Partisi’ne geliyor. Bu aynı zamanda mevcut düzene de bir protesto, bu aynı zamanda mevcut düzene de bir protesto” dedi.

Antalya'da 19 öğrenci Gençlik Bayramı'nı 19 metrelik erişte açarak kutladı Antalya'da 19 öğrenci Gençlik Bayramı'nı 19 metrelik erişte açarak kutladı

Herkesten en az üç oydan birini istediğini aktaran Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, “Büyükşehir, ilçe ya da belediye meclisinden en az birinin oyunu istiyoruz. Bugün yaşanan sürece, Türkiye’nin 13 milyon sığınmacı ve kaçağın gelmesine müsaade edilmesine, 5 milyon Suriyeli için yapılan harcamalara, Türk milletine yapılan haksızlıklara, 2 milyon Afgan’a geçici sığınmacı statüsü verilmesi çalışmalarına dile getirmeniz için üç oyunuzdan birini Zafer Partisi’ne oy verin diyoruz” dedi.

Ümit Özdağ - Atakan Ertuğ

Osmaniye Belediye Başkan Adayı Ahmet Atakan Ertuğ'a da değinen Özdağ, Osmaniye'de sürpriz bekliyorum. Çok iyi çalışan ve çok çalışkan bir adayımız var. Ayrıca Alanya Adayımız da sürpriz yapabilir dedi. Osmaniye'ye tekrar gideceğini belirten Özdağ "Osmaniye Belediye Başkan Adayı Ahmet Atakan Ertuğ'a güveninin tam olduğunu belirtti.

Ertuğ'un Osmaniye kampanyası, birçok seçmenin ortak arzusu olan  politik bir yenilenme arzusunu temsil ediyor. Ertuğ'un adaylığı aracılığıyla, Zafer Partisi sadece Osmaniye'deki iktidar sahiplerine meydan okumakla kalmıyor, aynı zamanda Türk siyasetinin geleceği için bir işaret fişeği yerleştiriyor. Osmaniye bu kavşakta dururken, bu seçimin sonucu, önümüzdeki yıllarda Türkiye’nin de  politik yönü için bir hava durumu göstergesi olabilir.

Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Ahmet Atakan Ertuğ Gençlere Seslendi 'Gelecek Sizin, Karar Sizin!

Editör: Fatma Hakkoymaz Şimşek