Memleket olarak bir çok acının üstesinden gelmiş, bir çok olaya şahitlik etmiş, çoğu olayı sinesinde saklamış nice nice yiğitler yetiştirmiş can Osmaniye, yiğit Osmaniye…
Bu günler dikkatimi çekiyor senin heybetin toplum olarak yine birliği ve beraberliği savunuyorsun, hoş görü senin özün, sevdalısın insanına geçmezsin sözünden sen yiğit Osmaniye…
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde bir çok siyasi sözde, memlekete hayırlı vazifeler yapmaya niyetli, inşallah özde de o niyete vakıftırlar.
Bu memlekete hizmet her babayiğidin harcı değil, bir çok çeşitli etnik kökene, ev sahipliği yapıyor.
Dolayısıyla kardeşçe kucak açabilecek bir Başkan arayışı içinde olan vatandaşlarımızda var. Mevcut Başkan devam etsin isteyen hemşerilerimizde var.
Asıl olan mesele insanı insan gibi görüp memlekete canı pahasına sahip olacak Başkan gerek
Yerel yönetimler toplumu her yönüyle rahatlatan, toplum içinde öz verili Hizmetleri daima göz önünde bulunduran, şehrin kalbinin atmasını sağlayan kuruluşlardır.
Bu kuruluşlar gerçek anlamda şeffaf belediyecilik adına gereken tüm önlemleri almalı belediye başkanından bütün Meclis üyelerine kadar şeffaflığı elden bırakmamalı, vatandaş bir kere tiksinirse bir daha o sandıktan oy yerine, hava almayı en baştan kabul etmeleri gerek kim göreve talipse.
Ben buradayım, ateşten gömlek giyerim, dikenli yollardan yalın ayak geçerim diyen, tek bir hemşerimin bile ayağının turabıyım diyenler kazanacaktır hiç şüphe duymasınlar.
Sevgili okurlarım, yiğit hemşerilerim, güzel günler sizlerin yakasını bırakmasın, en güzel belediyecilik anlayışını yakalayan, size Başkan olsun, tüm okurlarımıza güzellikler, esenlikler ve hayırlı günler diliyorum.