Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 176. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Tapu İl Müdürü Fikret Gümüştaş, Kadastro İl Müdürü Hüseyin Köse ve personelini makamında kabul etti.
Ziyaret sırasında Tapu İl Müdürü Fikret Gümüştaş ve Kadastro İl Müdürü Hüseyin Köse, Vali Yılmaz’a kurumlarının çalışmaları hakkında detaylı bilgi sundular. Vali Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 176. kuruluş yıl dönümünü kutladı ve kurumun önemine vurgu yaptı.
Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Tapu ve Kadastro Müdürlükleri personellerine çalışmalarında başarılar dileyerek, kurumun önemli bir görevi yerine getirdiğini ve toplumun huzurunu sağlamak adına önemli bir rol üstlendiğini belirtti. Ayrıca, Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinin teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek hizmet kalitesini artırmaya yönelik çabalarını takdir etti.
Bu ziyaret, Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü personelini kabul ederek kurumun kuruluş yıl dönümünü kutlaması ve çalışmaları hakkında bilgi almasıyla birlikte, kurumun önemine vurgu yapması açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.
GÜNDEM
2 gün önceGÜNDEM
2 gün önceGÜNDEM
5 gün önceGÜNDEM
6 gün önceGÜNDEM
7 gün önceGÜNDEM
7 gün önceSPOR
7 gün önce