Osmaniye Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, koruyucu aileler ve çocuklarının katılımıyla düzenlenen yemek programında ailelerle bir araya geldi.
Karaçay Kafe & Restoran’da gerçekleştirilen programa Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Naci Yılmaz, İl Müdür Yardımcıları, Koruyucu Aile Birimi personelleri ve koruyucu aileler katıldı.
Koruyucu Aileler Ve Çocuklar Bir Araya Geldi
Osmaniye Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti’nin katılımıyla gerçekleştirilen programda koruyucu aileler ve çocuklar aynı sofrada buluştu. Program kapsamında ailelerle bir araya gelen Serdengeçti, koruyucu ailelerin üstlendiği sorumluluğa dikkat çekti.
Programa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yöneticileri ile Koruyucu Aile Birimi personellerinin de katılmasıyla, koruyucu ailelik hizmetine ilişkin dayanışma ve birliktelik mesajı öne çıktı.
Vali Serdengeçti’den Koruyucu Ailelere Teşekkür
Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, çocuklara sevgi dolu ve güvenli bir aile ortamı sunan koruyucu ailelere teşekkür etti.
Serdengeçti, ailelerin gösterdiği özveri ve fedakârlığın önemine vurgu yaparak koruyucu ailelere yönelik takdirlerini ifade etti. Program, aileler ve çocukların katılımıyla gerçekleştirilen buluşmanın ardından sona erdi.
Aile Ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Programda Yer Aldı
Programa Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Naci Yılmaz’ın yanı sıra İl Müdür Yardımcıları ve Koruyucu Aile Birimi personelleri de katıldı.
Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen programda koruyucu ailelerle bir araya gelinirken, çocukların güvenli ve sevgi dolu aile ortamında büyümelerine katkı sağlayan ailelerin çalışmaları da takdir edildi.




