AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz, Üzümlü Mahalle Başkanı Yahya Davarcı ve Süleyman Baba’yı misafir etti. Gerçekleşen ziyarette karşılıklı sohbet edilirken, ilçeye ve teşkilat çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, mahalle teşkilatlarının çalışmaları, vatandaşlarla iletişim ve yerel konular üzerine fikir alışverişi yapıldığı belirtildi. Ziyaret sırasında birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verildi.
AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz, gerçekleştirilen ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getirerek, Üzümlü Mahalle Başkanı Yahya Davarcı ve Süleyman Baba’ya teşekkür etti.
Kararmaz yaptığı açıklamada, “Üzümlü Mahalle Başkanımız Yahya Davarcı ve Süleyman baba abimizi misafir ederek samimi bir sohbet gerçekleştirdik. Nazik ziyaretleri ve kıymetli muhabbetleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Ziyaretin, teşkilat ile mahalle temsilcileri arasındaki iletişimin güçlendirilmesi açısından önemli olduğu vurgulandı. AK Parti Düziçi İlçe Başkanlığı’nın, ilçe genelindeki mahallelerle istişarelerini ve ziyaretlerini sürdüreceği belirtildi.
Mahalle temsilcileriyle yapılan görüşmelerin, vatandaşların taleplerinin ve bölgenin ihtiyaçlarının değerlendirilmesi açısından önemli katkılar sunduğu ifade edilirken, teşkilat çalışmalarının koordineli şekilde devam edeceği kaydedildi.





