Ritimler başlıyor. Müzik durmak bilmiyor; gitarlar kulağımızda çınlarken, müziğin nefes aldığı ve filmin büyük bir parçası olduğu unutulmaz bir serüvene adım atıyoruz. Yaptığı işte en iyisi olan Baby, bir kaçış sürücüsüdür.

Yaklaşık 10 yıldır Doc adına çalışan Baby, son bir vurguna imza atıp bu işlerden çekilmek ister. Son işini yaptıktan sonra da Baby, sevimli garson Debora'ya aşık olur ve birlikte yeni bir hayata açılmak isterler. Fakat Doc, Baby'yi bir vurgun için daha geri çağırır ve bu sefer işler kötü sonuçlanır. Polislerden ve ekibinden kaçmaya çalışan Baby, Debora'yı zarar görmekten kurtarmaya çalışır. Baby, küçüklüğünde yaşadığı bir olay sonucu kulaklarından birinin sürekli çınladığını duymaktadır. Bu yüzden Baby, çınlamayı duymamak için sürekli müzik dinlemektedir.

Ritmin Direksiyonunda Baby Driver'ın Unutulmaz YolculuğuFilm neden izlenmeli? 2000'lerin başlarında aksiyon filmleri tek düze bir hal alırken, arada derede çıkan kaliteli aksiyon filmlerine hayranlık duyar olduk (örneğin, "Hızlı ve Öfkeli" gibi). Seyircinin bir aksiyon filminde görmek istediği ciddi ve uzun sahneler değil de, absürt veya hızlı sahneler seyir zevkini arttırıyor. "Baby Driver", bu bütün klişelere bir tokat çarpar nitelikte bir iş. Edgar Wright'ın usta yönetmenliğiyle ortaya seyir zevki tepelerde olan bir film kesinlikle. Filmde duyduğumuz silah seslerinin müzikle harmanlanması, sinemada bir yenilik değil fakat bu olayı ne iyi yapan filmlerden biri "Baby Driver". Yönetmenin kendine has bir mizah anlayışı var. Suç ve müziği, inanılmaz bir aksiyonla ve mizahla harmanlamak tek bir saniyesinde bile sıkılmayacağınız bir esere dönüştürüyor. Eğer muhteşem geçişli arabalı aksiyon izlemeyi seviyorsanız, "Baby Driver" kaçırmamanız gerekenuj bir film. Filmi Netflix'te bulabilirsiniz, iyi seyirler dilerim.