ÖTV'siz olarak satışa sunulan Dacia Sandero'nun fiyatı 517.000 TL olarak belirtiliyor. Bu fiyat, normalde 923.000 TL olan liste fiyatından önemli bir indirim sağlıyor ve ÖTV muafiyeti hakkına sahip olanlar için avantajlı bir fırsat sunuyor.

Kimler Yararlanabilir?

ÖTV’siz sıfır kilometre araç satışlarından yararlanabilmek için yüzde 90 ve üzerinde engeli olan bireyler veya ailelerinde engelli kişi bulunanlar başvuru yapabiliyorlar. Bu özel satışlar, maliyet avantajı sunarak araç sahibi olmayı daha erişilebilir hale getiriyor.

Depremzede öğrenciler, geliştirdikleri projeyle Amerika’dan birincilikle döndüler Depremzede öğrenciler, geliştirdikleri projeyle Amerika’dan birincilikle döndüler

Ötv’siz Dacia Sandero Fiyatı Ne Kadar 1ÖTV’siz Dacia Sandero Fiyatı

Dacia Sandero, ÖTV’siz satışlarla dikkat çekiyor. Normalde liste fiyatı 923.000 TL olan bu araç, ÖTV’siz olarak 517.000 TL’ye satılıyor. ÖTV muafiyeti hakkına sahip olanlar bu avantajlı fiyattan sıfır kilometre Dacia Sandero sahibi olabiliyorlar. Ancak dikkat edilmesi gereken bir nokta var: ÖTV muafiyetiyle sıfır araç alımında aracın 5 yıl boyunca satılmaması gerekiyor. Aksi halde devlet, muafiyet sağlanan ÖTV’yi geri isteyebiliyor. Bu nedenle, bu imkandan yararlanacak kişilerin dikkatli olmaları önem taşıyor.

ÖTV muafiyetiyle sunulan bu fırsat, araç alımı yapacak olanların dikkatini çekiyor. Fiyatların ay sonuna kadar geçerli olduğu belirtiliyor.

Editör: Ayşe Nur Hakkoymaz