Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye İl Başkan Yardımcısı Yener Tuncer ve yönetim kurulu üyeleri, seçim sürecini tamamlayan esnaf odalarını ziyaret kapsamında Osmaniye Elektrik ve Elektronikçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Reşat Esen ile bir araya geldi.

Ziyarette, Başkan Esen ve yönetimine “hayırlı olsun” dilekleri iletildi.

Mhp Osmani̇ye 2-2

Esnafın Talepleri Konuşuldu

Gerçekleştirilen görüşmede oda faaliyetleri, esnafın beklentileri ve yaşanan sorunlar ele alındı. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda, yerel düzeyde iş birliğinin güçlendirilmesi vurgulandı.

Ukraynalı yoga eğitmeni Olena, Müslüman olarak Meryem adını aldı
Ukraynalı yoga eğitmeni Olena, Müslüman olarak Meryem adını aldı
İçeriği Görüntüle

Mhp Osmani̇ye1“Esnafımız Gözbebeğimiz”

MHP Osmaniye İl Başkan Yardımcısı Yener Tuncer, esnaf odalarının toplumsal yapıdaki önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“Esnafımız bizim gözbebeğimizdir. Emekleri ve sanatları ile şehrimize katkı sunan, yeteneklerini kazanca dönüştüren meslek grubu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Osmaniye’de örnek bir yerel yönetim ve STK uyumu sergiliyoruz. Dayanışma içerisinde şehrimize katkı sağlamak için çalışıyoruz. Esnaf ve sanatkarlar odaları, kurumsal olarak en yakın iş birliği içerisinde olduğumuz yapılardır. Yeni dönemde görev alan tüm başkan ve yöneticilere başarılar diliyorum.”

Muhabir: Mehmet Çardak