MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu ve yeni seçilen İl Yönetim Kurulu üyeleri, Cebelibereket Muhtarlar Derneği tarafından Cemevi’nde düzenlenen programda kentte görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Birlik, beraberlik ve dayanışma mesajlarının öne çıktığı buluşmada, katılımcılar samimi bir ortamda sohbet ederek gönül birlikteliğini pekiştirdi.

Osmaniye’de MHP İl Başkanı Çomu Muhtarlarla Buluştu-1Cebelibereket Muhtarlar Derneği tarafından gerçekleştirilen program, muhtarların ev sahipliğinde düzenlenirken, gecede sohbet, müzik ve şiir dinletileri de yer aldı. Programda mahallelerin ihtiyaçları ve yerel yönetimlerle muhtarlar arasındaki iletişimin önemi de buluşmanın genel atmosferinde öne çıktı.

Osmaniye’de MHP İl Başkanı Çomu Muhtarlarla BuluştuMuhtarlarla birlik ve beraberlik buluşması

Programda MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu ile yeni seçilen İl Yönetim Kurulu üyeleri, muhtarlarla bir araya gelerek karşılıklı sohbet etti. Çayların içildiği ve samimi sohbetlerin gerçekleştirildiği buluşmada, mahallelerde görev yapan muhtarların toplum içerisindeki önemine dikkat çekildi.

Muhtarların vatandaşlarla kamu kurumları arasında önemli bir iletişim noktası olduğu belirtilirken, yerel düzeyde dayanışma ve iletişimin güçlendirilmesinin kent yaşamına katkı sağlayacağı mesajı verildi.

Osmaniye’de MHP İl Başkanı Çomu Muhtarlarla BuluştuProgram Cemevi’nde gerçekleştirildi

Cebelibereket Muhtarlar Derneği tarafından Cemevi’nde düzenlenen programa Cemevi Başkanı Hasan Demiralay ev sahipliği yaptı. Baş Mahalle Muhtarı Mehmet Doğan’ın öncülüğünde gerçekleştirilen programda çok sayıda muhtar bir araya geldi.

Buluşmada farklı mahallelerde görev yapan muhtarlar aynı sofra etrafında bir araya gelirken, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapıldı. Samimi atmosferin hakim olduğu gecede katılımcılar karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak sohbet etti.

Osmaniye’de MHP İl Başkanı Çomu Muhtarlarla BuluştuSaz ve türküler geceye renk kattı

Programın kültürel bölümünde ise ozanlar sahne aldı. Ozan Kem Açıkgöz ve Ozan Güneş Açıkgöz, sazları, türküleri ve şiirleriyle geceye eşlik etti.

Saz ve türkülerin yanı sıra şiirlerin de seslendirildiği programda, kültürel değerlerin yaşatılması ve gönül birlikteliğinin güçlendirilmesine yönelik anlamlı anlar yaşandı. Katılımcılar, müzik ve şiir eşliğinde keyifli bir akşam geçirdi.

Osmaniye’de MHP İl Başkanı Çomu Muhtarlarla BuluştuÇomu ve yönetimine teşekkür

Programın ardından MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu ve il yönetimine gösterilen ilgi ve misafirperverlik dolayısıyla Cebelibereket Muhtarlar Derneği, Cemevi Başkanı Hasan Demiralay, Baş Mahalle Muhtarı Mehmet Doğan, muhtarlar ve programa katkı sunan ozanlara teşekkür edildi.

Gerçekleştirilen buluşmanın, muhtarlar ile siyasi parti yönetimi arasındaki iletişimin güçlendirilmesine katkı sunduğu ifade edildi. Program, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona ererken, katılımcılar benzer buluşmaların devam etmesi temennisinde bulundu.

Muhabir: Enes şimşek