Kanal D’den Küresel Yayın Hamlesi
Kanal D’den Küresel Yayın Hamlesi
İçeriği Görüntüle

Eğitim-İş, Osmaniye’de öğretmenler ve eğitim emekçilerinin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Osmaniye Şube Başkanı Adem Yücel liderliğinde sendika, okulları ve üniversiteleri ziyaret ederek haklı mücadelelerini, sendikal duruşlarını ve çözüm önerilerini eğitimcilerle paylaştı.

Osmaniye’de Eğitim İş Sahada (2)Öğretmenlerle Buluşmalar

Eğitim-İş ekibi, Osmaniye’de şu eğitim kurumlarını ziyaret etti:

  • Cebeli Bereket Şehit Ahmet Yılmaz İlkokulu
  • Cebeli Bereket Şehit Ali Alkan Ortaokulu
  • Atatürk Anadolu Lisesi
  • Şehit Yasemin Tekin Ortaokulu
  • Yedi Ocak Anaokulu
  • Yavuz Selim İlkokulu
  • Oğuz Kağan Anadolu Lisesi
  • Şehit Onur Deniz Mesleki Eğitim Merkezi
  • Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi

Ziyaretlerde eğitim emekçilerinin sorunları dinlendi, çözümün örgütlü mücadeleden geçtiği bir kez daha vurgulandı.

Osmaniye’de Eğitim İş Sahada (1)Eğitim-İş’in Kararlı Duruşu

Adem Yücel, Eğitim-İş’in yalnızca konuşmakla yetinmeyen, sahada olan ve her koşulda eğitim emekçilerinin hakkını savunan bir sendika olduğunu belirtti:

“Öğretmenler odasındayız ve öğretmenler odasının gür sesiyiz. Osmaniye’de her gün eğitim emekçilerinin yanında olmaya devam edeceğiz.”

Osmaniye’de Eğitim İş Sahada (3)Eğitim-İş, emek ve cumhuriyet mücadelesini Osmaniye’de büyütmeye kararlı. Sendika temsilcileri, örgütlü mücadelenin eğitim emekçilerinin haklarını korumadaki en güçlü araç olduğunu ifade ediyor.

Muhabir: Resul Özdil