Belediye Başkanları Ortak Toplantıda Buluştu

Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba Osmaniye İl Katı Atık Bertaraf ve Altyapı Hizmetleri Mahalli İdareler Birliği toplantısının ilçe belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildiğini açıkladı.

Çevre Ve Altyapı Çalışmaları Ele Alındı

Toplantıda çevre düzenlemeleri, katı atık bertaraf süreçleri, altyapı hizmetleri ve belediyeler arasında ortak yürütülecek projeler masaya yatırıldı. Katılımcılar, şehirlerin daha temiz ve yaşanabilir hale gelmesi adına görüş alışverişinde bulundu.

Belediyeler Arası Koordinasyon Vurgusu

İskenderun ilçesinde mağazada çıkan yangın söndürüldü
İskenderun ilçesinde mağazada çıkan yangın söndürüldü
İçeriği Görüntüle

Başkan İba, kurumlar arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesine önem verdiklerini belirterek, ortak akıl anlayışıyla çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti.

“Düziçi Ve Bölgemiz İçin Çalışıyoruz”

Açıklamasında Düziçi’nin gelişimi için yoğun mesai harcadıklarını belirten Başkan İba, “Akdeniz’in İncisi Düziçi’miz ve bölgemiz için durmadan çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Mehmet Çardak