Osmaniye Veteriner Hekimler Odası olağan kongresini gerçekleştirdi. Meslek mensuplarının katılımıyla düzenlenen kongrede üyeler sandık başına giderken, yapılan seçim sonucunda Yusuf Ertuğ Tufan yeniden oda başkanlığı görevine seçildi.
Kongrenin birlik ve beraberlik içerisinde tamamlanmasının ardından açıklamalarda bulunan Tufan, kendisine ve ekibine gösterilen güven ve destek dolayısıyla oda üyelerine teşekkür etti.
“Seçim geride kaldı”
Seçim sürecinin artık geride kaldığını belirten Tufan, yeni dönemde kendilerine oy veren ya da vermeyen ayrımı yapmadan tüm meslektaşlarının sorun ve taleplerine çözüm üretmek için çalışacaklarını ifade etti.

Tufan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Birlik ve beraberlik içerisinde seçimimizi yaptık. Şahsıma ve ekibimize gösterdiğiniz güven ve destek için sonsuz teşekkür ederim. Seçim geride kaldı; şimdi oy veren veya vermeyen tüm meslektaşlarımızın sesi olma, birlik ve dayanışma içinde mesleğimize ve Osmaniye’mize değer katma vaktidir.”
Mesleki Dayanışma Vurgusu
Yeni dönemde mesleki dayanışmayı daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini belirten Tufan, veteriner hekimlik mesleğinin gelişimine ve Osmaniye’ye katkı sunmaya yönelik çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.
Tufan, kongre sürecine katkı sağlayan meslektaşlarına teşekkür ederek yeni dönemin veteriner hekimler camiası için hayırlı olmasını diledi.




