Osmaniye’de gece saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Kent genelinde cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşurken, Devlet Bahçeli Altgeçidi çift yönlü ulaşıma kapatıldı.
Trafikte Zor Anlar
Yağış nedeniyle bazı yollar sular altında kaldı, araç sürücüleri trafikte güçlük yaşadı. Altgeçit ve bazı ana arterler geçici olarak trafiğe kapatıldı.

Ev ve İş Yerlerini Su Bastı
Sağanak yağış, kent merkezinde bazı ev ve iş yerlerinin bodrum ve giriş katlarını suyla doldurdu. Vatandaşlar, oluşan olumsuzluklara karşı dikkatli olmaya çağrıldı.
Belediye ve İtfaiye Müdahalesi
Osmaniye Belediyesi ile itfaiye ekipleri, yağıştan etkilenen mahallelerde temizlik ve tahliye çalışmalarına başladı. Su birikintilerinin hızlı bir şekilde giderilmesi için ekiplerin yoğun mesai yaptığı belirtildi.





