Osmaniye Belediyesi, yeni dönemin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantı, Belediye Başkanı İbrahim Çenet'in yönetiminde yapıldı ve yeni dönemin şehre hayırlı olması dilekleri ile başladı.

Başkan İbrahim Çenet'ten Açılış Konuşması

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan İbrahim Çenet, mahalli idareler genel seçimlerinin ülke ve Osmaniye için hayırlı olmasını diledi. Çenet, meclis üyelerine seslenerek, kent için yapılacak hayırlı işlerde birlikte hareket etme vurgusu yaptı.

Meclis Toplantısının Gündemi

Nisan ayı olağan meclis toplantısının birinci birleşimi ve ilk oturumu, geçici meclis katipliklerinin seçimi ile başladı. Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Gündemde, başkanvekilleri, meclis kâtipleri ve komisyonlara üye seçimleri vardı.

Başkanvekilleri ve Meclis Kâtiplerinin Seçimi

Toplantıda, gizli oylama ile Meclis 1. Başkanvekili olarak Ahmet Hayva, 2. Başkanvekili olarak ise Osman Kıbrıslıgil seçildi. Meclis kâtipleri asil üyeleri Mustafa Kocatepe ve Tolgahan Ünlü, yedek üyeleri ise Adem Küpeli ve Şükrü Biliz oldu.

Encümen Üyelikleri ve İhtisas Komisyonları

Encümen üyelikleri için yapılan oylamada, Mehmet Fatih Özdokur, Burak Akalın ve Kevser Davarcı çoğunluk oyu ile encümen üyeliklerine seçildiler. İhtisas komisyonlarına üye seçimleri de yapılarak yeni dönemin çalışma grupları belirlendi.

Başkan Çenet'ten Tebrik ve Ramazan Bayramı Kutlaması

Toplantı sonunda Başkan İbrahim Çenet, tüm meclis üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Ayrıca, Osmaniyeli hemşerilerinin ramazan bayramını kutlayarak, toplumun birlik ve beraberliğine vurgu yaptı.

Bursa'da 7. Dijital Tarla Günü Bursa'da 7. Dijital Tarla Günü

Osmaniye Belediyesi’nde Yeni Dönemin Ilk Meclis Toplantısı Yapıldı (1)

Editör: Mustafa Düzenli