AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Durmuşoğlu mesajında şunları kaydetti;

“Bizleri var eden, sevginin, merhametin ve şefkatin tükenmez kaynağı olan biricik annelerimizin, Anneler Günü’nü sevgi, saygı ve hürmetle kutluyor, ellerinden öpüyorum.

Annelerimiz; koşulsuz sabır ve fedakârlıklarıyla hepimiz için birer koruyucu, birer rehber, birer öğretmendir. Hiç şüphesiz Korona virüsle mücadele sürecimizde de evde kalan çocuklarımızın en hakiki pusulası, en samimi arkadaşı annelerimizdir. Bu süreçte yorulmadan, usanmadan, çocuklarımızın üstüne titreyen, onların hem sağlığını koruyan hem de gelişimlerini en güzel şekilde sürdürmelerine yardımcı olan annelerimiz, gizli kahramanlarımızdır. Onlara ne kadar minnet duysak azdır.

Çocuklarımızı sabırlı, şefkatli, adaletli ve merhametli gönül tezgâhında ilmek ilmek dokuyan, hayata hazırlayan, yılmadan yıkılmadan dimdik yürümelerini sağlayan annelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Bizler, “ana gibi yar olmaz” diyen, anneye hürmeti esas alan, anneliği dünyanın en müstesna mertebesi olarak gören bir kültür ve geleceğin, “Cennet annelerin ayaklarının altındadır” hadisine nail olan dinin temsilcileriyiz. Bu anlayışla annelerimizin mutlu olması, yüzlerinin gülmesi, hayat şartlarının daha da iyileştirilmesi için önümüzdeki süreçte de kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygularla, hayatımızdaki ilk öğretmen, yol göstericimiz, koruyucumuz, yaşamdaki en büyük hazinemiz, sevgilerin en yücesine layık olan, başta şehit ve gazilerimizin anneleri ile engelli anneleri olmak üzere bütün annelerimizin Anneler Günü'nü yürekten kutluyor; ahirete irtihal eden annelerimize yüce Mevla'mdan rahmet, hayatta olanlara sıhhat diliyorum.”