"MHP DÜZİÇİ İLÇE BAŞKANLIĞI ASKIDA EKMEK" KAMPANYASI BAŞLATIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Düziçi İlçe Başkanlığı askıda ekmek uygulamasını tekrar hayata geçirdi.
Milliyetçi Hareket Partisi Düziçi İlçe Başkanı Ecz. Mehmet Fatih Mart yaptığı açıklama da "Genel Başkanımız Dr .Devlet Bahçeli beyin teşkilat genelinde başlattığı uygulamayı hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Başkan mart şu ifadelere yer verdi;"Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Mevlâm Devletimize ve milletimize zavel vermesin .Gün bir ve beraberlik olarak kenetlenme günüdür.

Bu (COVİD 19) Korona virüs illetini birlik ve beraberlik içerisinde Devletimizin olağanüstü katkısı ile hiç bir ayrıntıyı gözardı etmeden ödün vermeden halkımızın sağlığı için mücadele vererek sağlık teşkilâtımızın koyduğu kurallar çerçevesinde yenip başaracağız inşallah .

Bizlerde bu olağanüstü zor günlerimizde elinden emekli işi olmayan düşgün , işşiz ve işe gidemeyen vatandaşlarımız halkımız için askıda ekmek kampanyasını tekrar başlatarak azda olsa destek olup katkı sağlamak istedik." Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek’ diyerek kampanyayı tekrar başlatıyoruz ilçe teşkilatım ilçe merkezinde bulunan (Erzurumlular ) Düziçi ekmek fabrikasından satın aldıkları ekmekleri askıya asarak ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlayacaklar.

“Türk milletinin sosyal yardımlaşma ve toplumculuk anlayışının bir tezahürü olan çok uzun süredir gelenek haline getirilmiş ama unutulmaya yüz tutmuş bir geleneği MHP teşkilatı olarak bu olağanüstü zor zamanlarda Düziçi’nde askıya ekmek koyma geleneğini hayata geçirmiş bulunuyoruz. Düziçi halkının askıda ekmek kampanyasına büyük oranda katkı vereceğine inanıyoruz.

Düziçi halkı binlerce yıldır gelenek haline getirdiği yoksula fıkaraya yardımı komşusu açken kendisinin tok yatmayacağını biliyor. Bu doğrultuda kampanyanın Düziçimiz de çok büyük karşılık bulacağını biliyoruz ve inanıyoruz.

Genel Başkanımızın gündeme getirdiği bu kampanyayı yeniden zor zamanlarda şu anlamlı günlerde tekrar başlatmış bulunuyoruz. Merkez Erzurumlular fırınında başlattığımız kampanyayı diğer mahelle fırınlarımızda da sürdürmek istiyoruz.

Düziçili Halkımızın askıda ekmek kampanyasına destek vermesini bekliyoruz” Mevlam yapmış olduğunuz yardımları kabul etsin inşallah" dedi.