MHP Düziçi ilçe Başkanlığı, şehit yakını ablası doğuştan bedensel engelli olduğu kaydedilen uzman çavuş zeki koçun ablası Hatice koçun akülü tekerlekli sandalye ihtiyacını karşıladı.
MHP İlçe Başkanı Ecz. Mehmet Fatih Mart ve beraberindeki heyet, bostanlar bağlı dereobası Mahallesi'nde yaşayan şehit yakını şehit ablası Hatice Koçu ziyaret etti. Ziyarette Hatice Koça, alınan akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

Tekerlekli sandalyenin hayırlı olmasını dileyen mart, "Engellilere hizmet etmek, onların ihtiyaç ve taleplerine cevap vermek sosyal hayattaki etkinliklerini genişletip yaşam şartlarını ve kalitelerini yükseltmek öncelikli görev ve sorumluluklarımızdandır." diye konuştu.

Başkan mart açıklamasında;"Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırıyoruz. Özel vatandaşlarımıza olan hassasiyetlerimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecek.

İlçe teşkilatı olarak her alanda sosyal projeler üreterek toplumsal farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz. Hatice kardeşimizin hayatını bir nebze de olsa kolaylaştırabilmek adına kendisine tekerlekli sandalye hediye ettik. Sağlıklı günlerde kullanmasını diliyorum. Onların mutluluğunu paylaşmak, dualarını almak bizim için en büyük mükâfat. Onlarla birlikte el ele gönül gönüle tüm engelleri aşacağız.”dedi. Ayşenur Hakkoymaz