Düziçi Olimpikspor ile Düziçi Belediyespor kulübünün oynayacağı maç öncesi bütün maçlar osmaniye'ye alındı. Bu kararın alınmasında birinci öncelik düziçi çim sahasının sporcu sağlığını tehdit etmesi. Çim saha bakımsızlıktan çimlerinin neredeyse tamamını kaybetmiş durumda. Futbolcuların sağlığı ve oynanacak maçların zevkini düşüreceği için maçlar artık burda oynanmayacak.
2. Düziçi ilçe spor güvenlik kurulu iki takım arasında oynanacak maçın Düziçi sentetik sahada güvenlik önlemini yeterince sağlamayacağı için maçın osmaniye de yapılmasına karar verildi. Kararın ardından sosyal medyada biran da gündem olmasının ardından Düziçi Belediyespor kulübünden açıklama geldi.
Düziçi Belediye spor kulübünün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama aynen şöyle DÜZİÇİSPOR KULÜBÜNDEN KAMUOYU BİLGİLENDİRME AÇIKLAMASI.
DÜZİÇİ İlçe spor güvenlik kurulu Düziçi sentetik sahayı güvenlik nedeniyle cumartesi oynanacak olan maç için değil sentetik sahadaki her maç için vermiştir.Kimse kendine kendine gelin güvey olmasın.
İKİ DÜZİÇİ TAKIMI MAÇI DÜZİÇİ ÇİM SAHADA OYNAYABİLİRDİ ORADA OYNANMASINDA SIKINTI YOK DENİLDİGİ HALDE AZİZ DÜZİÇİLİ HEMŞEHRİLERİMİZİ SEYİR ZEVKİNDEN MAHRUM BIRAKAN OLİMPİK SPOR MAÇI OSMANİYE MERKEZ SENTETİK SAHAYA ALDIRARAK NE KADAR ÇOK DÜZİÇİNİ SEVİYORMUŞ GÖSTERMİŞTİR TAKTİR KAMUOYUNUNDUR.
DÜZİÇİSPOR OLARAK ŞANLI TÜRK BAYRAĞIMIZIN DALGALANDIĞI 783.562 km2 olan vatan toprağının en ucra yerinde bile sahaya çıkar mücadelemizi yaparız fakat kimse sahte milliyetçilik yapmasın önce çıksınlar maçı DÜZİÇİ ÇİM SAHADA MUHTEREM DÜZİÇİLİ HEMŞEHRİLERİMİZİN HUZURUNDA OYNAMAK VARKEN OSMANİYE YE ALDIRMALARINI AÇIKLASINLAR BURADAN SAYIN KAYMAKAM BEY İLE KAHRAMAN GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN FEDAKAR YETKİLİLERİNİ KUTLUYORUM.
Kaldı ki geçen sezonlarda Düziçi olimpik spor sentetik sahada kadirli takımı ile oynarken hatta skor olarak da öndeyken maçin herhangi bir dakikasında sahaya giren bir şahısın rakip takım oyuncusuna fiili eylemi neticesinde hükmen mağlup olmuştur bunları dile getirmekten neden imtina ediyorlar acaba.
DÜZİÇİSPOR KULÜBÜ OLARAK HER ZAMAN SAĞ DUYUYA ÖNEM VERDİK ORTAMIN HİÇBİR ZAMAN GERİLMESİ TARAFI OLMADIK YİNEDE OYNAYACAGIZ Cumartesi günü OSMANİYE de olimpik spor ile oynayacagimiz maçın sıradan bir lig maçından bir farkı yoktur.
SAYGILARIMIZLA.
haber: Ersin Şimşek