Altı Nokta Körler Derneği Osmaniye Şube Başkanı Ziya Demez ve dernek üyesi, Osmaniye İl Müftüsü Dr. Ahat Taşcı’yı makamında ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette Demez ve beraberindeki dernek üyesi, İl Müftüsü Taşcı ile bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretin, kentte yürütülen çalışmalar ve toplumun farklı kesimleri arasındaki iletişim açısından anlamlı bir buluşma olduğu belirtildi.
Demez’den Müftü Taşcı’ya ziyaret
Altı Nokta Körler Derneği Osmaniye Şube Başkanı Ziya Demez’in gerçekleştirdiği ziyarette, dernek çalışmaları ve Osmaniye’de görme engelli bireylere yönelik faaliyetler konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.
Dernek üyelerinin kamu kurumlarıyla gerçekleştirdiği temasların, ihtiyaçların ve taleplerin ilgili kurumlara aktarılması açısından önem taşıdığı ifade edildi.
Müftü Taşcı’dan teşekkür
Osmaniye İl Müftüsü Dr. Ahat Taşcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Altı Nokta Körler Derneği Osmaniye Şube Başkanı Ziya Demez ve beraberindeki dernek üyesine nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.
Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.



