Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Turgut Kararmaz ve Yerel Yöneticiler Sabır Gazetesi'ne Ziyaret Gerçekleştirdi

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Aday Adayı Turgut Kararmaz, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Guddusi Arık, Osmaniye İşkur Müdür Yardımcısı Hacı Akkoyunlu ve Emekli Maliyeci Ökkeş Emirler, Sabır Gazetesi imtiyaz sahibi Ersin Şimşek'e ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette, Osmaniye'nin sorunları ve çözüm önerileri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Turgut Kararmaz, yaptığı açıklamada, Osmaniye'nin kalkınması ve sorunlarının çözümü için yoğun bir şekilde çalışacaklarını belirterek, "Osmaniye'nin sorunlarını yakından takip ediyoruz. Bu ziyarette, farklı sektörlerden deneyimli isimlerle bir araya gelerek, sorunların tespitini ve çözüm önerilerini ele aldık.

İnşallah, seçilirsek, halkımızın sorunlarını meclise taşıyarak, çözüm üretmek için var gücümüzle çalışacağız." şeklinde konuştu.

Diğer ziyaretçiler de, Osmaniye'nin istihdam sorunları, sağlık hizmetleri, eğitim, tarım ve hayvancılık gibi konularında görüşlerini dile getirdiler.

Ersin Şimşek yaptığı açıklamada, Sabır gazetesi olarak, yerel yöneticilerin ve aday adaylarının Osmaniye'nin sorunlarına duyarlı olmalarını önemsiyoruz ve halkımızın bu konuda bilgilendirilmesine katkı sağlamaya devam edeceğiz. İfadelerini kullandı.

Guddusi Arık - Ökkeş Emirler - Turgut Kararmaz - Hacı Akkoyunlu -Ersin Şimşek
Guddusi Arık - Ökkeş Emirler - Turgut Kararmaz - Hacı Akkoyunlu -Ersin Şimşek