Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Turgut Kararmaz ve ilçe teşkilatı, Atalan Beldesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Atalan Belde Çarşısı’nda yapılan ziyarette, esnafın ve vatandaşların talepleri dinlenirken, samimi sohbetler de dikkat çekti.
“Halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz”
Başkan Kararmaz, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Atalan Beldemiz’de kıymetli hemşehrilerimizi ziyaret ederek hal ve hatırlarını sorduk. Gönül köprülerimizi pekiştirdiğimiz bu ziyaretlerde, halkımızın samimiyeti ve misafirperverliği bizleri fazlasıyla mutlu etti. Her birine gönülden teşekkür ediyoruz.”
Teşkilat Tam Kadro Sahadaydı
Ziyarete, Atalan Belde Başkanı Sn. İsmet Donbaloğlu, Kadın Kolları Başkanı Sn. Zeynep Alaca, Gençlik Kolları Başkanı Sn. Halil İbrahim Kurt ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.
Teşkilat üyeleri çarşı esnafıyla birebir temas kurarak, istek ve önerileri not aldı.
Saha Çalışmaları Sürecek
AK Parti Düziçi İlçe Teşkilatı, benzer ziyaret ve saha programlarının önümüzdeki günlerde diğer mahalle ve beldelerde de sürdürüleceğini bildirdi.
Parti yönetimi, vatandaşla birebir iletişim kurarak yerel sorunları yerinde dinlemeyi ve çözüm üretmeyi hedefliyor.