Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla köy ve mahalle muhtarlarına yönelik kahvaltı programı düzenlendi. Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu’nun katıldığı programda muhtarlarla bir araya gelinerek Muhtarlar Günü kutlandı.
Kadirli Kaymakamlığı tarafından paylaşılan bilgilere göre, programda Kaymakam Erdinç Dolu, ilçede görev yapan köy ve mahalle muhtarlarıyla sohbet ederek günlerini kutladı. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen buluşmada muhtarlarla bir araya gelinerek günün anlam ve önemine dikkat çekildi.
Kaymakam Erdinç Dolu muhtarlarla bir araya geldi
19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında düzenlenen kahvaltı programında muhtarlarla sohbet eden Kaymakam Erdinç Dolu, yerel yönetimlerin önemli unsurlarından olan muhtarların gününü kutladı.
Köy ve mahallelerde vatandaşlarla kamu kurumları arasında iletişimin sağlanmasında önemli görev üstlenen muhtarlar, yerel hizmetlerin yürütülmesinde de etkin rol oynuyor. Bu kapsamda düzenlenen program, muhtarların özel gününde bir araya gelmesine ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasına imkân sağladı.
Dernek Başkanı Mehmet Özdemir’den teşekkür
Kadirli 7 Mart Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Özdemir ile dernek üyesi muhtarlar, düzenlenen kahvaltı programı dolayısıyla Kaymakam Erdinç Dolu’ya teşekkürlerini iletti.
Program, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle gerçekleştirilen buluşmanın ardından sona erdi.





