Kadirli Belediyesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı’na hazırlanan gençlere destek olmak amacıyla yeni bir eğitim çalışması başlattı.

Belediye tarafından yapılan duyuruya göre, KPSS Ortaöğretim ve Önlisans sınavlarına hazırlanan adaylar için farklı yayınevlerine ait toplam 15 deneme sınavı ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

15 Farklı Yayından Deneme Sınavı

Sınav sürecinde adayların farklı soru tarzlarını görmesi, eksiklerini belirlemesi ve gerçek sınav öncesinde kendilerini test edebilmesi amacıyla hazırlanan programda 15 farklı yayının deneme sınavlarına yer verilecek.

Kadirli Belediyesi, uygulamanın tamamen ücretsiz olacağını belirtirken kontenjanın sınırlı olduğu bilgisini de paylaştı.

Toroslar ilçesinde müstakil evde çıkan yangın söndürüldü
Toroslar ilçesinde müstakil evde çıkan yangın söndürüldü
İçeriği Görüntüle

Kadirli Belediyesi’nden Kpss Adaylarına Ücretsiz Deneme Desteği-1Başvurular 14-28 Eylül Arasında

Programa katılmak isteyen KPSS adaylarının 14-28 Eylül 2026 tarihleri arasında başvuru yapabileceği bildirildi.

Başvuru ve ayrıntılı bilgi için 0541 687 21 60 numaralı telefon üzerinden iletişim kurulabilecek.

Belediye tarafından yapılan açıklamada, gençlerin eğitim hayatına ve gelecek hedeflerine katkı sunmaya yönelik çalışmaların devam edeceği ifade edildi.

Muhabir: Resul Özdil