İYİ Parti Osmaniye Teşkilatı Düğünde Buluştu

İYİ Parti Osmaniye Teşkilatları, Hacı Habil Öztürk’ün evladının düğün merasimine katıldı. Teşkilat mensupları, genç çiftin en özel gününde aileyi yalnız bırakmayarak düğün törenine iştirak etti.

Teşkilat tarafından yapılan paylaşımda, Öztürk ailesinin bu mutlu gününe ortak olmaktan duyulan memnuniyet ifade edildi. Paylaşımda genç çifte yönelik iyi dileklerde bulunuldu.

Genç Çifte Ömür Boyu Mutluluk Dileği

İYİ Parti Osmaniye Teşkilatları, düğün dolayısıyla genç çifte sağlık, huzur, mutluluk ve saadet temennisinde bulundu.

Yapılan paylaşımda genç çiftin kurduğu yuvanın daim olması ve mutluluklarının bir ömür sürmesi dileği de yer aldı.

Öztürk Ailesi Tebrik Edildi

Düğün merasiminde Öztürk ailesinin mutluluğuna ortak olan İYİ Parti Osmaniye Teşkilatları, aileyi de gönülden tebrik etti.

Teşkilatın paylaşımında, Hacı Habil Öztürk’ün evladının düğününe katılım sağlandığı belirtilirken, genç çift ve aileleri için iyi dilekler paylaşıldı.

Osmaniye’de Teşkilattan Ailelerin Mutlu Günlerine Katılım

İYİ Parti Osmaniye Teşkilatları, kentte vatandaşların özel günlerinde gerçekleştirdiği ziyaret ve katılımlarla ailelerin mutluluklarına ortak oluyor. Son olarak Öztürk ailesinin düğün merasimine katılım sağlandı.

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün mutlu günü
Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün mutlu günü
İçeriği Görüntüle

Teşkilat tarafından yapılan açıklamada, genç çiftin yeni hayatında sağlık, huzur ve mutluluk içinde bir ömür geçirmesi temennisinde bulunuldu.

Muhabir: Resul Özdil