Osmaniye İYİ Parti İl ve İlçe teşkilatı, Adana’yı ziyarette bulunan Genel Başkan Meral Akşener'e eşlik etti.


Akşener'in ziyaretine Osmaniye'den 27. Dönem İYİ parti 1.sıra milletvekili adayı olan ve yurtdışı oyları ile seçimi kıl payı kaybeden Op.Dr. Mehmet Temel ve Osmaniye İYİ parti il Başkanı Serat Kılıç, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tülücü, Kadirli İlçe Başkanı D. Mehmet Soğancı, Sumbas İlçe Başkanı Asalet Hatınoğlu, Toprakkale İlçe Başkanı Selçuk Karataşlı, Engelliler Platformu Başkanı aynı zamanda İYİ Parti üyesi Haydar Aktürk, Hasanbeyli ilçe Başkanı Mustafa Gökçek, İYİ parti genç teşkilat bölge koordinatörü Alptuğ Özer, İYİ parti Osmaniye gençlik kolları başkanı Yemliha Çelik ve MHP Eski Merkez ilçe Başkanı, İYİ Parti üyesi Ali Aksoy da katıldı.


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Adana'da Çukurova, Seyhan ve Ceyhan'da esnaf ziyareti yaptı, sorunları dinledi
Beraberindekilerle Ceyhan ilçesine geçen Akşener, Atatürk Caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirerek, iş yeri sahipleriyle ve yurttaşlarla sohbet etti.
Akşener, daha sonra Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ziyarette bulundu.


Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile bir süre görüşen Akşener, ziyaretin ardından belediye çıkışında yaptığı açıklamada, 20 Ocak 2020'de başlattığı ilçe ilçe esnaf ve dar gelirli insanların dertlerini dinleme gezileri kapsamında Adana'ya geldiğini söyledi.

Adana'nın ilçelerini gezdiğini ve bu kapsamda Millet İttifakı'nın belediye başkanı olan Zeydan Karalar'ı da ziyaret ettiğini dile getiren Akşener, "Kendisine gösterdiği misafirperverlik ve Adana'da yaptığı çalışmalar için teşekkür ediyorum. Biz senden razıyız başkanım, inşallah Adanalı da razıdır, razı olmaya devam edecektir. Dürüstçe vatandaşa hizmet etme şekliyle yaptığı belediye hizmetlerinin, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.


"İNSANLARIN KORKU DUVARI YIKILMIŞ"
Ziyaretleri sırasında karşılaştığı soğan ve karpuz üreticilerinin de dertlerini dinlediklerini aktaran Akşener, şöyle devam etti:
"Bizim sistemimiz biliyorsunuz, ben grup konuşmama koyuyorum bu bilgileri, talepleri, eksiklikleri, problemleri, milletvekili arkadaşlarımız araştırma, soru önergeleri veriyor, çözümüne katkıda bulunuyoruz. Ama bugüne kadar bir şey fark ettim 1,5 yılda Cumhur İttifakı'nın bileşenleri, paydaşları, genel başkanlar bir tarafa milletvekillerinin bile ilçeleri gezmediğini gördüm. Özellikle AK Parti'nin yüzde 70'e, 80'e yakın oy aldığı ilçelerde ki bunlar İç Anadolu'da daha fazla, o ilçelere bile bir kısmına 31 Mart'ta gelip 'merhaba' deyip gitmişler. Vatandaşın derdiyle ilgilenmeyen bir iktidarla ve bir hükümetle karşı karşıyayız ama milli irade tecelli ettiği gün bu arkadaşlarımızın sandıkta demokrasiyle, milli iradeyle gideceklerini hep birlikte gözlemliyoruz. Yerel basın olarak beni takip ettiniz, bugün takip etmeye devam edeceksiniz. Kendiniz gördünüz, insanların korku duvarı yıkılmış, açık açık bize seslendikleri şu oldu, seçimi seslendiler. 'Seçimi isteyin, seçimi getirin' diye vatandaşın bir talebi var."
Daha sonra Akşener, Seyhan ve Çukurova ilçelerinde esnafı ziyaret ederek, iş yeri sahipleriyle görüştü, yurttaşlarla sohbet etti. Haber Merkezi