Osmaniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi, önemli bir ziyaret programına ev sahipliği yaptı. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Gülhane Tıp Fakültesi KBB Anabilim Dalı Başkanı Mustafa Gerek, hastanenin yeni Başhekimi Hakan Hakkoymaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Sağlık Hizmetleri Görüşüldü
Gerçekleştirilen ziyarette hastanenin mevcut durumu, sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesi ve gelecek döneme yönelik planlamalar ele alındı. Sağlık hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesi için karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.
Geniş Katılımlı Heyet
Ziyarete İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanı Tamer Gülsur, Böcekli Belediye Başkanı İbrahim Çerçi, Andırınlılar Dernek Başkanı Yunus Temiz ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ferhat Temiz de katıldı.
İş Birliği Mesajı
Görüşmede kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi, sağlık hizmetlerinde kalite standartlarının artırılması ve bölgesel sağlık kapasitesinin geliştirilmesi konularında fikir alışverişi yapıldı.







